raamdecoratie header

De raamdecoratie van Doe Het Budget: stijlvol, kwaliteit en goed betaalbaar

Als je op zoek bent naar zonwering, dan is de selectie raamdecoratie van Doe Het Budget zeker de moeite van het bekijken waard. Bij hen vind je namelijk een groot aantal soorten raamdecoratie en dat in verschillende prijsklassen en verschillende stijlen. Of je nu op zoek bent naar jaloezieën, rolgordijnen of shutters, bij Doe Het Budget hebben ze het allemaal. En het goede nieuws is dat de prijzen tot 70 procent lager liggen dan in andere winkels. Tegelijkertijd lever je met de raamdecoratie van Doe Het Budget niet in op de kwaliteit van de producten. Hier lees je verder over de opties die je hebt bij Doe Het Budget.

Raamdecoratie van Doe Het Budget: waarom is het zo goedkoop?

Het klinkt misschien te goed voor woorden: de raamdecoratie van Doe Het Budget is 70 procent goedkoper dan raamdecoratie uit de winkel. Dat komt voornamelijk doordat je je bestelling online plaatst. Er is een groot assortiment dat goedkoper kan worden aangeboden omdat er geen extra kosten zijn voor het huren van winkelpanden. Daarnaast geef je zelf de afmetingen door en hang je de raamdecoratie van Doe Het Budget zelf op. Dit is niet moeilijk en er worden hele duidelijke instructies gegeven. Iedereen kan daarmee zelf met een meetlat in de weer en kan de raamdecoratie van Doe Het Budget gemakkelijk plaatsen. En dat terwijl je van alle voordelen van de online winkel gebruik maakt.

Het assortiment raamdecoratie van Doe Het Budget

Onder raamdecoratie worden een groot aantal producten genoemd en dat is niet alleen zonwering, maar bijvoorbeeld ook horren. Doe Het Budget biedt raamdecoratie aan voor alle soorten situaties en ruimtes. Hier vind je een overzicht met de mogelijkheden.

Jaloezieën

Van alle soorten raamdecoratie van Doe Het Budget zijn jaloezieën het populairste. Dat komt doordat dit niet alleen stijlvol is, maar ook praktisch. Jaloezieën kunnen in elke ruimte worden opgehangen, je bepaalt zelf hoeveel licht je door wilt laten, ze vergroten je privacy aanzienlijk en zijn daarbij ook erg betaalbaar. Bij Doe Het Budget vind je jaloezieën van verschillende materialen, waaronder hout, bamboe, PVC en aluminium. Deze worden geleverd in een verscheidenheid aan kleuren, diktes en afmetingen. Zo kun je altijd een jaloezie vinden die in jouw woning past. Kies voor keukens en badkamers wel voor een materiaal dat bestand is tegen vocht.

Bekijk hier de verschillende soorten jaloezieën van Doe Het Budget!

Shutters

Heb je een woning met een landelijk of klassiek interieur, dan overweeg je shutters. Shutter betekent luik in het Engels en dit zijn eigenlijk vaste jaloezieën. Ze bestaan uit een kader met daartussen lamellen die je kantelt om ze open en dicht te doen. In tegenstelling tot jaloezieën kun je ze niet open trekken of sluiten. In het assortiment raamdecoratie van Doe Het Budget vind je kunststof- en houten shutters. De kunststof shutters kunnen zelfs buiten en in vochtige ruimtes worden geplaatst. Er worden ook kunststof shutters van faux hout aangeboden. Dat type raamdecoratie van Doe Het Budget is werkelijk overal inzetbaar en dat terwijl de warme uitstraling van hout bewaard blijft.

Plisségordijnen

Een andere optie tussen het assortiment raamdecoratie van Doe Het Budget is het plisségordijn. Deze bestaat uit stof en hebben een moderne en strakke uitstraling. Je opent en sluit ze door ze op te trekken of te laten dalen en tussen de twee horizontale latten bevindt zich een stof die gekarteld is. Daardoor vouwt het zich automatisch op. De plisségordijnen uit het aanbod raamdecoratie van Doe het Budget zijn te krijgen in een groot aantal kleuren. Je bepaalt zelf hoeveel licht je wilt dat ze doorlaten én zorgt ervoor dat je privacy behouden blijft.

Gordijnen

Natuurlijk mogen de gordijnen niet uit de raamdecoratie van Doe Het Budget ontbreken. En dan worden er rolgordijnen, verduisterende gordijnen, vouwgordijnen en duo rolgordijnen aangeboden. Deze zijn wederom te krijgen in een groot aantal kleuren en uitvoeringen. De verduisterende rolgordijnen zijn ideaal voor een slaapkamer of babykamer. Deze hebben ook een warmtewerende functie, dus ze isoleren enigszins. De duo rolgordijnen zijn gemaakt van twee lagen stof. Je krijgt dan het idee van lamellen en kunt dus zelf bepalen hoeveel licht je door wilt laten en hoeveel privacy je wilt creëren. Vouwgordijnen worden ook wel Romeinse gordijnen genoemd. Deze geven je ruimte direct een traditionele en romantische sfeer. Ze worden bij bediening netjes opgevouwen.

Voor meer informatie over Gordijnen via Doehetbudget.nl kijk je hier!

Verticale lamellen

Heb je een grote schuifpui of een breed raamoppervlak? Dan zijn de verticale lamellen uit het assortiment raamdecoratie van Doe Het Budget een ideale keuze. De brede stroken stof worden door middel van een gewicht op hun plek gehouden en je bedient ze door deze te draaien of te schuiven. Lamellen zijn ideaal voor elk soort interieur, maar minder geschikt voor kleine ramen. Dat komt doordat ze meestal tot de grond hangen en zo ook het beste tot hun recht komen. De lamellen uit het assortiment raamdecoratie van Doe Het Budget zijn in verschillende kleuren te krijgen.

Hordeuren

Horren vallen ook onder de noemer raamdecoratie van Doe Het Budget en zij bieden twee verschillende soorten aan. Zo is er de enkele plissé hordeur en de dubbele plissé hordeur. Het verschil is dat de één voor een enkele deur geplaatst kan worden en de ander voor een dubbele deur. Het idee is hetzelfde. De hor is gemakkelijk te openen en te sluiten, laat geluiden, geuren en het zicht op de tuin gewoon door, maar de insecten en andere beesten kunnen niet naar binnen. Vooral in het muggenseizoen of als je naast een plas met stilstaand water woont, is dit geen overbodige luxe. 

Raamdecoratie van Doe Het Budget bestellen

Je bestelt je raamdecoratie van Doe Het Budget in je eigen tijd online via de webwinkel. Je geeft de afmetingen door en welk materiaal je wilt gebruiken. De prijs wordt automatisch voor je berekend. Lukt het toch niet, dan staan de specialisten voor je klaar om je te helpen. Op die manier wordt het je wel erg gemakkelijk gemaakt. Het enige wat jij dan nog moet doen is om uit alle raamdecoratie van Doe Het Budget de optie uitkiezen die bij je woning en bij je prijsklasse valt. Voordat je het weet heb je deze in huis, heb je het opgehangen en profiteer je direct van je nieuwe raamdecoratie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *