Wat is zetwerk op maat?

Een divers aanbod aan materialen worden omgebogen tot gewenste vormen met behulp van een bankschroef. Zetwerk op maat gaat veel sneller dan een lasproces en dit is met zowel scherpe hoeken als ronde hoeken te realiseren. De mogelijkheden zijn afhankelijk van het plaatmateriaal, de afmetingen en hoeveelheid.

De verschillende toepassingen van zinken zetwerk

Maatwerk zink word toegepast bij onder andere (dak)goten, dakgootbeugels, verbindingsstukken, vergaarbakken, dakranden, en regenpijnen. En het is ook nog eens onderhoudsvriendelijk, 100% recyclebaar en het heeft een lange levensduur. Zink bied genoeg mogelijkheden waardoor vele bewerkingen gedaan kunnen worden. Het is zelfs mogelijk om verouderde goten, vergaarbakken en regenpijnen exact na te maken zoals het origineel.

De verschillen tussen zink op maat en aluminium op maat

Voor een authentieke uitstraling, de exacte afwerking op maat, gebruiksvriendelijkheid en een milieu bewuste keuze gaat u voor zink. Het is stevig genoeg dat het vrijwel bestendig is tegen weersomstandigheden en door zijn lange levensduur ook nog eens recyclebaar. Voor een moderne afwerking, glans, en onderhoudsarm materiaal kiest u voor aluminium. Dit materiaal is zowel binnen als buiten toepasbaar en vraagt weinig onderhoud door zijn lange levensduur. Naast aluminium en zink zijn er nog meer keuzes uit materialen voor al uw dak bewerkingen op maat.

Ook service op maat

Er is een nog veel breder aanbod aan verschillende materialen voor uw dak bewerkingen. En er zijn overal gekwalificeerde vakmannen met ervaring in het productieproces die u maar al te graag verder helpen bij het maken van de juiste keuze. Dus ga langs bij de dakgroothandel in uw buurt en vraag om advies over zetwerk, materialen en dak bewerking services.