Plisse gordijnen

Zorgeloos buiten zitten zonder muggen in huis te halen

We zitten graag in de zomer lekker buiten op ons balkon of het terras in de tuin. In de meeste gevallen maken we dan gebruik van een (bij)keukendeur of deur in de kamer die naar het buitengedeelte leidt. Meestal staat deze deur avonden lang open en gebruiken we deze ook om het huis te laten afkoelen en lekker door te laten waaien na een lange zomerdag.

Door dit te doen halen we vaak veel beesten en insecten in huis die op het licht af komen en zo de weg weten te vinden. Het is vaak erg lastig om deze beesten weer naar buiten te krijgen en het is erg vervelend wanneer je door een mug uit je slaap gehouden wordt en wordt gestoken. Met een plissé hordeur kun je in alle rust je huis af laten koelen en ventileren en blijven ongewenste gasten altijd buiten de deur.

Een plissé hordeur gaat jarenlang mee door topkwaliteit

In de afgelopen jaren zijn de hordeuren steeds beter geworden in kwaliteit en kun je tegenwoordig plissé hordeuren aanschaffen die jarenlang meegaan. De meest moderne hordeuren zijn bovendien niet alleen van de beste kwaliteit, maar hebben ook nog eens een strakke uitstraling wat ervoor zorgt dat de hordeur goed past bij de rest van het interieur.

De donkere kleur van de hor in combinatie met het aluminium frame zorgt voor een strakke en moderne look. De kleur van de hor heeft daarnaast ook nog een functie want deze werkt zonwerend waardoor de binnentemperatuur minder snel op zal lopen bij een gesloten deur.

Voor elke deur is het mogelijk een plissé hordeur te laten maken

Het type hor dat gebruikt wordt op de plissé hordeur is zeer fijn, laat alleen wind door en laat stofdeeltjes en pollen niet door, wat ervoor zorgt dat met een plissé hordeur de luchtkwaliteit binnen er aanzienlijk op vooruitgaat. Je zal merken dat wanneer je hooikoorts hebt je met een plissé hordeur binnen aanzienlijk minder klachten zal hebben.

Tip: Plissé Hordeuren Webshop is specialist in maatwerk plissé hordeuren

De hor is gemaakt van elastisch fiber wat ervoor zorgt dat dit meebuigt wanneer er iets tegenaan komt en de hor niet snel zal scheuren en er ook geen vouwen in komen. De hor is makkelijk schoon te houden door deze af en toe af te nemen met een vochtige doek. Er is vrijwel voor elke deur wel een plissé hordeur te installeren en je kan deze dan ook vrijwel overal op maat laten maken, zodat deze ook op bijvoorbeeld een raam of schuifpui geïnstalleerd kan worden