taatsdeur

Dit wil je over de taatsdeur weten voor je er eentje laat plaatsen

Ben je gek op het aanpakken van je interieur en wil je al een tijdje nieuwe deuren in je woning laten monteren? Dan is er een nieuwe trend waar je zeker kennis mee wil maken. Taatsdeuren zijn modern, elegant, functioneel en kun je geheel op maat laten maken. Het is geweldig om zelfs de deuren in je woning er artistiek uit te laten zien. En dit kan zeker met een moderne taatsdeur!

In deze blog op Lares.nl lees je wat een taatsdeur is en op welke manier deze in je woning gezet kan worden. Verder lees je in welk type interieur dit soort deuren het beste tot hun recht komen en kun je meer inspiratie opdoen.

Wat is een taatsdeur en hoe wordt deze gemonteerd?

Ben jij je woning een nieuwe look aan het geven en is je oog op een moderne, geweldig grote, glazen deur van plafond tot de grond gevangen? Dan heb je kennis gemaakt met een zogenaamde taatsdeur. Een taatsdeur wordt met een taatsscharnier in het plafond en in de vloer gemonteerd.

De deur kun je op deze manier op een unieke manier openen, aangezien de deur om z’n verticale as draait. Het handige hieraan is dat je de deur gewoon naar binnen en naar buiten toe kunt openen. Jij en je gasten hoeven niet meer na te denken of je aan de deur moet trekken of dat je hem openduwt, het kan allebei!

Verder zorgt een taatsdeur voor een mooie connectie tussen verschillende ruimten, aangezien je er vaak doorheen kunt kijken én de deur altijd vanaf het plafond tot de vloer loopt. Dit ziet er heel gaaf uit.

Maak je interieur af met een moderne deur

Een taatsdeur komt het beste tot z’n recht in een moderne woning. Dit komt doordat de behuizing van de deur vaak van staal is gemaakt en je hierdoor een modern en artistiek effect terug ziet komen. Natuurlijk kun je een taatsdeur in ieder type interieur laten monteren, zolang je het zelf maar mooi vindt.

De deuren hebben een elegante look en zijn heel makkelijk schoon te houden. De deuren sluiten hydraulisch, wat inhoudt dat de deur vanzelf afremt en je nooit een harde klap zal horen als de deur achter je dichtvalt. De deuren zijn van goede kwaliteit, waardoor je er jarenlang plezier aan kunt blijven beleven.