Een aanwinst voor iedere Hollandse woonkamer: oosterse lampen

Hey daar, weten jullie al wat een oosterse lamp is? Nee. Okay leg ik het kort even uit. Een oosterse lamp is een lamp uit een meer exotisch land dan Nederland in ieder geval. Het hoeft niet per se het geografische Oosten te zijn. Kan bijv. ook uit Afrika komen. Met name uit Noord-Afrika eigenlijk. Zowel Marokko als Egypte zijn enorm actief op dit gebied. Als je daar wel eens de soeks en marktjes afgestruind hebt dan heb je ze ongetwijfeld gezien prachtige handgemaakte sprookjes lampen. Lampen die echt die Arabische 1001 nacht sfeer geven, lampen die sprookjes sferen genereren. Dat soort lampen worden echt alleen in dat soort lampen gemaakt, zeker niet in Europa.

Natuurlijk in zo een situatie, zien ondernemers kans schoon. Er zijn een select aantal bedrijven die dit soort lampen aanbieden. De beste ervaringen hebben wij met Ghalia.nl. Als enige bieden zij echt authentieke handgemaakte lampen aan. De overige aanbieders is namaak. Maar Ghalia haalt de lampen echt uit de ateliers van de kunstenaars in Cairo en Marrakech. Specifek hier kan men vinden: ghalia.nl oosterse lampen. Ghalia is echt de nummer 1 specialist in Nederland voor dit soort lampen.

Meest populair binnen de oosterse lampen zijn de hanglampen. Dat zijn dus lampen die je kunt ophangen onder meer in de woonkamer, maar ook de eetkamer zoals wij gedaan hebben. Het overzicht hanglampen kan men specifiek hier vinden: ghalia.nl oosterse hanglampen. Wij kozen voor de echt authentieke hanenmandlamp. Wat een gave lamp zeg.

Wat we fijn vinden aan bestellen bij Ghalia is de rappe verzending. Goede service. De eigenaar van de winkel heeft echt verstand van zaken. We hebben een keer in Lisse de showroom bezocht en dit was ook een zeer aangename ervaring daar konden we in leven lijve meerdere van de lampen die ze aanbieden aanschouwen. Al met al een dikke aanrader.