Fraai beddengoed voor de kinderkamer

Voor de slaapkamer van Anthonie onze zoon van 7 het enigste dat nog ontbrak was nu echt fraai beddengoed. Geen standaard dekbedovertrek van Feyenoord of van piraten of van race auto’s maar we zochten iets meer verfijnds.

Dat vind je helaas niet in de kinderkamer winkels lokaal in de steden van Nederland, dan moet je echt online gaan. Ik beetje zoeken op Instagram enzo. Uiteindelijk kwam ik het merk CozyKidz tegen. Ik zag een aantal zeer leuke styling projecten van hen. Prachtig zeg, en zeer stijlvol. Misschien hebben zij ook wel beddengoed dacht ik. En ja hoor dat hebben ze. Zie specifiek hier: kinderbeddengoed cozykidz.nl. Wij kozen uiteindelijk voor de garbo en friends fauna dekbedovertrek. Prachtig zeg. Gemaakt van 100% percal katoen uit Portugal. Echt hoogwaardige kwaliteit dus. Dat vind je niet in de doorsnee kinder interieur winkels van Nederland.

Verder waren we weg van een dekbedovertrek van het merk Super Carla. Het heet wild flowers blauw. Ja wederom een natuur thema, maar wij de familie Jansen houden nu eenmaal van natuur en bloemen en flora en fauna dat is helemaal ons ding en dat moet met de paplepel ingegoten worden bij onze kleine Anthonie. Enfin dat prachtige dekbedovertrek kan men vinden specifiek hier: kinderdekbedovertrekken cozykidz.nl. Wij hebben gewoon de stoute schoenen aangetrokken en beide besteld, dus zowel garbo en friends als Super Carla. Zo duur is het niet, dus kan beide prima bestellen. Daarmee bespaarde wij op de verzendkosten. Want de verzending bij deze order waarde is gratis, dus dat was fijn. De levering was zeer rap. Binnen een dag hadden we beide in huis. Ik vind ze nog mooier in het echt eigenlijk. We beginnen voorlopig met het dekbedovertrek van Garbo en Friends maar voor de variatie, misschien over een paar weken switchen we ook even naar Super Carla. Enfin, dat is het plezier van meerdere prachtige dekbedovertrekken.