Hoe maak je je huis sfeervol?

Heb je de Xenos ook al helemaal leeg gekocht en weet je het niet meer? Je bent niet de enige. Veel mensen zijn ten einde raad als de Xenos geen uitkomst meer biedt. De Xenos is natuurlijk het Walhalla voor het betere ‘home’-gevoel. Als het moment nadert dat je merkt dat het geen verschilt meer maakt voor je vriendinnen dat het ze niet meer op valt als je een nieuwe ‘home is where the heart is’ gimmick hebt gekocht dan zit je met je handen in het haar.

Een stappenplan om er boven op te komen

Allereerst is het belangrijk om er weer zin in te krijgen. Dus zet een goede pot thee, koop lekker veel chocola en ga eens goed ontspannen, want zo’n realisatie momentje gaat je niet in de koude kleren zitten. Waarschijnlijk hebben mensen in je omgeving je al gewezen op het bestaan van andere leuke winkeltjes, maar nu voelt dat natuurlijk als verraad. Eerst even bij komen van de schrik en dan door.

Ga online eens kijken

Online kijken kan er voor zorgen dat je een minder wrang gevoel krijgt. Sites als woonaanbeveling.nl en thuistips.nl hebben hartstikke leuke ideeën, die eventueel wat soulaas kunnen bieden. Iedereen snapt dat je even helemaal van de kaart bent van zo’n vreselijke realisatie. Belangrijk is wel om je te herpakken en het beste is met nieuwe ideeën met frisse moet er weer tegen aangaan. Klaar om iedereen weer te laten zien welke huiskamer het gezelligste is. Voor je het weet lopen je vriendinnen weer de deur bij je plat, willen ze al je nieuwe aanwinsten zien en ben je die andere winkel, waar van we de naam niet meer zullen noemen, zo vergeten. We wensen je veel succes met de speurtocht. Je zult er snel weer plezier inscheppen, blijf er in geloven!

Vervang je LCD tv door een Ambilight tv

Heb je nog een oude LCD tv? Ambilight tv geeft een sfeervol achtergrond licht, dit maak je woonkamer of slaapkamer meteen een stuk knusser. Meer over tv’s en televisies?