Tuin aanpassen

Ga je binnenkort je tuin verbouwen, maar heb je nog niet genoeg ruimte in je auto om alle spullen in te transporteren? Dan kun je gemakkelijk een auto huren. Wil je een huurauto of een busje huren? Kies dan voor een auto die voldoet aan al je behoeftes. Want hoe wil jij je tuin eigenlijk insteken? Graag geven we je 3 voorbeelden hoe jij je tuin kunt indelen.

Een leuke tuinset in de zon óf juist in de schaduw

Tuinsets zijn er in alle soorten, maten, kleuren en materialen. Geef je tuin een verzorgde uitstraling met een mooie tuinset in je tuin. Alleen maar de aanblik van een geweldige tuinset die ook nog lekker zit en je bent op vakantie in eigen land. We raden je aan te kiezen uit een houten luxe tuinset, antracieten tuinmeubels en/of een wicker loungeset. De één houdt van uren vertoeven in de zon en de ander zit liever in de schaduw. Er zijn verschillende manieren hoe je je tuinset kan zetten. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een T-positie, L-positie of U-positie. Afhankelijk van waar je zon op- en ondergaat kun je kiezen welke positie jou het beste uitkomt.

Gekleurde bloemen

Wil je je tuin niet alleen als luxe en leuke hangplek zien, maar wil je nog extra kleur geven aan je tuin? Gebruik dan gekleurde bloemen! Hoe leuk is het toch niet om steeds in je knollentuin te genieten van de waanzinnig mooie kleuren van onder andere je anjers, viooltjes, begonia’s, rozen en dhalia’s.

Moestuintje

Wat heel leuk en leerzaam is voor de kids, zijn moestuintjes. Toevallig zijn ze deze week te sparen bij de Albert Heijn. Begin met makkelijke plantjes zoals komkommers, basilicum en peterselie. Niet alleen geeft dit je tuin echt een groene indruk mee, je kunt je kinderen zo leren over de afkomst van bepaalde groenten en fruit.