Verhuizen? Of juist liever verbouwen?

Een veelgestelde vraag van dit moment. Is het verstandig om in deze tijd te gaan verbouwen? Of is het aan te raden om toch uw huis te verkopen? Veel mensen hebben behoefte aan meer woonruimte. Ze hadden hun huis al ver voor de crisis gekocht en zijn door de crisis niet meer in staat geweest om het huis te verkopen. De waarde van hun woning is drastisch gekelderd. Verkopen zonder schuld is geen optie. Herkent u zich in dit beeld? Dan is het wellicht een goed idee om te gaan verbouwen. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw woonhuis te verbouwen. De populairste van dit moment is het kiezen voor een uitbouw of een dakkapel.

Woning verbouwen met een dakkapel

Misschien wel de populairste vorm van verbouwing op dit moment is de dakkapel. Kijkt u maar eens in uw eigen woonwijk hoeveel woningen er momenteel beschikken over een dakkapel. De dakkapel is een relatief goedkope en snelle oplossing om meer woonruimte te creƫeren. U kunt met een dakkapel een complete slaapkamer erbij krijgen, wat u vervolgens kunt gebruiken voor uw kinderen of als bijvoorbeeld kantoorruimte.

Soorten dakkapellen

Er zijn vele soorten dakkapellen. Denk hierbij aan dakkapellen met een plat dak, schuin dak, van hout, of van kunststof. Ook is er alle keuze in het formaat. Zo kunt u kiezen voor een dakkapel van 2 meter tot zelfs 8 meter. Afhankelijk van uw budget en uw woonwensen kunt u uw complete dakkapel op maat laten ontwerpen.

Bent u van plan om een dakkapel te plaatsen? Of twijfelt u hierover? Via de website www.dakkapellen.com kunt u eenvoudig tot wel 5 gratis offertes opvragen en vrijblijvend advies inwinnen over de mogelijkheden en kosten. Tot 1 juli 2015 profiteert u van extra voordeel doordat het BTW tarief op arbeidskosten voor woningverbetering nu tijdelijk geen 21% maar slechts 6% zijn. Wees er dus op tijd bij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *