Wat kost de gemiddelde stukadoor?

Prijzen van stucwerk liggen soms vrij ver uit elkaar en het is dan ook erg lastig te zeggen hoeveel het werk ongeveer gaat kosten. We kunnen een aantal gemiddelde prijzen doorgeven. Het kan echter wel zijn dat de specialist in uw regio een hoger of lager m2 tarief heeft dan wij u voorschetsen. Houd hier dus rekening mee.

Met een klus als spack spuiten vraagt de gemiddelde stukadoor een bedrag van € 9,- per m2. Voor standaard stucwerk zijn de kosten vrijwel gelijk en voor een klus als spachtelpütz wordt meestal een bedrag van € 12,- per m2 gerekend. Wilt u uw wanden sausklaar opgeleverd krijgen dan kunt u het beste rekening houden met een tarief van € 14,- per m2.

De bedragen verschillen dus nogal per klus en ook onderling is er een verschil tussen de specialisten in prijs. Het is dan ook altijd belangrijk om verschillende specialisten in uw regio met elkaar te vergelijken.

Stukadoor offertes vergelijken

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw project? Dan kunt u via verschillende websites gratis offertes opvragen. Een voorbeeld van een dergelijke website is Stukadoors.com. Hier kunt u terecht voor gratis advies en 5 vrijblijvende offertes van stukadoors in uw regio.